Spotify Familj – perfekt familjekonto

Spotify familjekonto är ett perfekt sätt att samla alla i familjens abonnemang under ett tak och på så sätt få ner månadskostnaden. Istället för att betala 99 kr per person kostar det 169 kr för ett familjeabonnemang och man kan koppla sex konton till det. Förutom att det är bra funktion är det ett välkommet inslag i en familj där man många gånger är både 3, 4 eller uppemot 5, 6 som alla vill ha sitt eget spotifykonto. Kul att det finns en möjlighet som inte gräver alltför stora hål i plånboken.

Så här mycket sparar du på Spotify Familj

Antal kontoKostnad m PremiumKostnad m FamiljekontoBesparing
219816929
3297169128
4396169227
5495169326
6594169425

Föräldrakontroll till Spotify Familjekonto

Det går att ställa in ett filter för explicit/vuxet innehåll åt familjemedlemmarna – bra funktion åt barnen. Notera att alla (max) sex familjemedlemmar får separata konton och därefter kopplas de ihop till familjekontot.

Andra bra funktioner

Förutom det som redan nämnts så ingår vanliga Premium-funktionaliteten även i Spotify Premium Family, så som tex offlinespellistor och utan reklam.

Spara där det behövs

Just på streamingkonto är det välkommet med en sådan här funktion som Spotify Familj innebär. Sällan är det en typ av streamingtjänst som en familj har, utan många gånger är det även tex:

Fler bra tips som förenklar vardagen och sparar in på kostnaderna

För fler enkla spartips rekommenderar vi sajten Smartsnål.nu som har skrivit om 7 enkla spartips till din privatekonomi.

Har du något bra spartips som funkar i vardagen?

Lämna en kommentar