Så fixar du mys med Spa hemma

Visst är det härligt att krypa ned i ett bad när höstmörkret smyger sig på? Eller att ta en riktig lång och varm dusch. På hösten är det riktigt härligt att åka iväg på spa över en dag, komma iväg från vardagsstressen och få ladda upp batterierna. Om man inte har den möjligheten, tiden, eller bara vill få lite mys med SPA hemma, spa-känsla eller extra mysigt hemma, finns det bra med alternativ. Här kommer några ingredienser som rekommenderas (obs alla är inte testade utan uppslag som kan användas för att förgylla din spa-stund):

Schampo

Bästa SPA schampo

Steg nummer 1: Ta en lång dusch eller om möjligt, ett bad. Maria Åkerberg Hair & Body Schampoo är det perfekta valet. En doft av lemongrass ger dig den där riktigt lyxiga spa-känslan, garanterat. Och med eterisk olja från Citrongräs som verkar fuktbindande är speciellt bra för torrt, grått och matt hår.

I skrivande stund har LYKO ett bra pris på schampot

Klicka här för att läsa mer

Doftljus

Doftljus till SPA

En enkel sökning online gav sökresultat på doftljus på uppemot 300 kr (!). Lagerhouse säljer ljus för 39 kr i olika dofter. Vanilj är ett hett tips, men köp några olika och testa vilken som är din favorit

Klicka här för att läsa mer

Morgonrock

Morgonrock från Hemtex
Morgonrock från Hemtex

En riktig gosig, gärna vit morgonrock andas lyx och spa och enligt uppgift ska denna morgonrock vara lyxig och mjuk av 100% bomull. Tidigare testade morgonrock från Hemtex har varit väldigt bra och varit det i många år, så vi hoppas på detsamma utan att ha provat denna.

Klicka här för att läsa mer

Kaffe

Sandby kaffe

Riktigt gott kaffe eller te passar väl perfekt efter en lång dusch eller bad? Gärna något exklusivt som inte dricks till vardags, utan är reserverat till dig och din stund under ditt SPA hemma.

Södra Sandbys kafferosteri. Det lilla kafferosterier utanför Lund som verkligen är ett mikrorosteri.

Klicka här för att läsa mer

Vad brukar du ha till när du ska ha en mysig stund hemma? Kommentera gärna!

Lämna en kommentar