Så får du tillgång till film och serier från Netflix USA

Netflix har olika utbud beroende på var du bor. Tex får inte amerikanarna tillgång till våra svenska serier, ganska självklart eller hur? Med på andra hållet gäller likadant. Netflix i USA har mängder med filmer och serier som vi i Sverige inte kan nå. Det är också så att många serier som är tillgängliga för oss i Sverige väljer Netflix att bara visa de första säsongerna, medan i USA har man tillgång till ännu senare säsonger. Så hur kan man göra för att fortsätta följa sin favoritserie och se de allra senaste avsnitten? Det enkla svaret är VPN som skapar en tunnel från Sverige, där du surfar från, till t.e.x USA. Genom att tunnla datan ser det ut som att du surfar från USA. Dock har tjänster som bl.a Netflix blivit smartare på att genomskåda detta och blockera användarens tillgång. Vissa VPN-tjänster däremot kan fortfarande kringgå detta. Jag valde att prova ExpressVPN.

ExpressVPN

Det finns många alternativ där vissa verkar fungera utan problem med amerikanska Netflix, vissa har problem, och vissa stöttar det inte alls. Efter lite googlande kom jag fram till att bl.a. ExpressVPN och NordVPN ska fungera. ExpressVPN kostar mellan 8-13 USD. Är man inte nöjd ska det gå att få pengarna tillbaka utan att de ställer några frågor. Jag har inte själv testat detta eftersom jag hittills är väldigt nöjd. Det var enkelt att komma igång och det finns klienter för de vanliga plattformarna, bl.a. Mac, Windows, Android, iOS och man kan ha fem enheter igång samtidigt. Det var bara att ladda ned klienten, ansluta till USA. Därefter öppna Netflix och jodå, både “The 100” säsong 6 och The Walking Dead säsong 9 fanns tillgänglig.

Genom att använda min tipslänk till ExpressVPN får du tjänsten 30 dagar utan kostnad. Nu blir det några härliga serie-kvällar framöver!

Klicka här för att läsa mer

Lämna en kommentar